nederlandsenglishdeutschespañol

Wie zijn wij

wie zijn wij

Ik ben Diny en ben heel wat jaren met veel plezier en voldoening als maatschappelijk werker in het welzijnswerk voor ouderen actief geweest. Tijdens de vele mooie reizen op diverse plekken in de wereld genoot ik steeds opnieuw van het ontdekken van nieuwe culturen en boeiende mensen. Speciale accommodaties op mooie plekjes inspireerden mij om op een andere manier voor mensen te kunnen zorgen…  Zo begon een nieuw avontuur te lonken: een eigen B&B op een zonnige plek!
De keuze voor Spanje en Murcia is niet zomaar: er heerst niet alleen een zonnig klimaat, maar ook de zonnige natuur van de bevolking maakt het een aangenaam gebied. Drukte en stress zijn hier ver weg, de zon schijnt 320 dagen per jaar en er is zóveel te zien. De rijke geschiedenis, de mix van culturen, de uitgestrekte natuurgebieden en het mediterrane eten nodigen uit, zowel om hier te wonen als hier op vakantie te zijn, ideaal dus voor onze B&B. Na vier jaar voorbereiding kijk ik er naar uit om u te mogen verwelkomen in de prachtige vallei!

“ Wonen en werken in een fantastisch gebied”

Ik ben Bert, een echte Brabantse Bourgondiër. Lange tijd heb ik in de voedingsmiddelenindustrie gewerkt en mijn grootste hobby  is koken. Een B&B in het buitenland  was al geruime tijd als een soort stille wens aan het sluimeren….nu hebben we onze droom waargemaakt en willen wij met veel enthousiasme gasten gaan ontvangen in Casa Lamberdina!

Ik houd van de natuur en de bergen in dit prachtige natuurgebied met zijn heerlijke klimaat. Klussen doe ik graag en ik zorg dan ook voor het onderhoud van de gastenkamers, de tuin en het zwembad, zodat niet alleen het eten, maar ook de rest “muy bien” is voor onze gasten.