nederlandsenglishdeutschespaƱol

Kamers

De recent gebouwde Casa Lamberdina heeft vier sfeervol ingerichte kamers met airco en een plafondventilator voor de zwoele nachten. U kunt op de foto's klikken voor een grote weergave.

slaapkamer

De moderne kamers zijn  comfortabel ingericht met een dubbelbed (boxspring-bedden) en een volledige uitgeruste badkamer, televisie en wifi.

slaapkamer

slaapkamer

Iedere kamer heeft een kluisje, een gemeubileerd terras met een prachtig uitzicht op de streek en het zwembad ligt aan uw voordeur (met gratis handdoeken voor het zwembad).

 

Eten en drinken

Een uitgebreid ontbijt zit inbegrepen bij uw overnachting.
De lunch: een dagje lekker aan het zwembad met een goed boek en dan een heerlijke lunch. Uiteraard behoort dit ook tot de mogelijkheden en kunt u een keuze maken uit bijv. een salade, omelet of een heerlijk belegd broodje.
‘Avonds serveren wij desgewenst een overheerlijk diner.

U kunt 's ochtends bij het ontbijt aangeven of u hiervan gebruik wilt maken. Op zondagavond is er een tapas-avond. Al onze maaltijden worden bereid met verse seizoensproducten.
Als u op de dag van aankomst bij ons wilt aanschuiven voor het  diner, kunt u dat vooraf aan ons doorgeven.

Honesty-bar

Onze koelkast is gevuld met koud bier, frisdrank en verschillende wijnen. Neem zelf waar u trek in heeft en noteer wat u neemt op de kamerlijst, die erbij ligt.